Cautare

226 de rezultate pentru "camelia sucu2121121121212 1" (5.30 secunde)
Jucatoarea olteana de tenis Monica Niculescu a urcat doua pozitii si se afla pe locul 29 in clasamentul WTA, cu 1.960 de puncte, ierarhie data publicitatii ieri, "ascensiune"
componentele lotului national de scrima Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu si Anca Maroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu si Andreea Raducan, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, fostele canotoare Doina Ignat si Camelia Mihalcea, fostele baschetbaliste Carmen Tocala si Svetlana Dragusin, precum si instructorul de fitness Florentina Opris.
Antrenorii Aurelian Rosca si Marius Danulet au apreciat evolutia buna a sportivelor Monica Sarbu, Diana Branzan, Ana Tanasie, Hermina Stoicanescu, Liliana Orza, Iulia Andrei, Alexandra Andrei, Ionela Gherman, Larisa Zamfira, Oana Buca, Alexandra Ciuca, Florentina Craiu, Camelia Juganaru, Stefania Stefan, Alexandra Preduca si Alina Ilie si privesc cu incredere catre faza finala.
Ultima reprezentata a Romaniei pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros este Irina-Camelia Begu care va juca in compania frantuzoaicei Aravane Rezai, beneficiara unui wild-card.
Begu o infrunta pe Kanepi in turul doi Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti seara, in turul doi. Prezenta pentru al doilea an consecutiv pe tabloul principal de la Roland Garros, Begu s-a impus in trei seturi in fata frantuzoaicei Aravane Rezai, scor 7-5, 5-7, 6-2.
Duminica, in ultima zi a CE din Spania, Romania va mai avea reprezentari in finale la 4 rame fara carmaci masculin (in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea), dublu vasle feminin (Cristina Ilie-Ioana Craciun) si 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Craciun, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Ionelia Zaharia si Daniela Druncea).
Campania are sprijinul unor sportivi renumiti precum Leonard Doroftei, Camelia Potec, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Mihai Leu sau Mihai Covaliu, care s-au alaturat colegei lor Ana Maria Branza in lupta pentru a salva viata lui Radu.
canotoarele campioane olimpice - Doina Ignat, Viorica Susanu, Camelia Lupascu, Georgeta Andrunache, artistii Calin Goia, Dan Helciug, realizatorii TV Sonia Argint-Ionescu, Daniel Osmanovici, Alex Dima, Gianina Corondan, Oana Tache.
Alaturi de Halep, vor evolua la Wimbledon si Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ... 1.
Ana Maria Branza, de la Campionatele Mondiale de scrima de la Budapesta, Nicu Vlad, Camelia Potec, de la Campionatele Mondiale de natatie din Coreea de Sud, Laura Badea, Nadia Comaneci, de la academia lui Bart Connor, iar cei peste o suta de copii din jurul fostei gimnaste au strigat in limba romana Bravo Simona!
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k.
000 de vizitatori in fiecare zi, cifra record care il claseaza printre primele trei site-uri web romanesti cele mai vizitate. Daca in luna ianuarie 2008 portalul a fost accesat de 1. ... (Camelia UNGUREANU)
000 de vizitatori in fiecare zi, cifra record care il claseaza printre primele trei site-uri web romanesti cele mai vizitate. Daca in luna ianuarie 2008 portalul a fost accesat de 1. ... (Camelia UNGUREANU)
Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ... La momentul respectiv s-au inscris 22 de jucatori, iar finala a fost castigata de Spencer Gore in fata lui William Marshall cu 6:1, 6:2, 6:4 in 48 de minute.
Camelia Sucu, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Roxana Iliescu, Maria Simion, Leonard Iosefini, Mircea Stoian si Iulia Mladin(Money Channel), Marius Dragomir, Lucian Bruma, Irina Florea(Pernod Richard), Cristian Milea (Country Director Opel Romania), dar si alte nume importante din business si media.
Acesta poate fi vazut in aceasta seara, alaturi de Andreas Petrescu si de trupa JukeBox, de la 21:30, in emisiunea "Week-end Show", moderata de Robert Emanuel si Camelia Capitanu, pe postul TVH.
1 - celebra lucrare a lui Enescu - si Ciocarlia (compusa de Anghelus Dinicu si devenita celebra in interpretarea si aranjamentul nepotului sau, violonistul Grigoras Dinicu).
Lansarea CD-ului Moment poetic cu Florian Pittis, la care gazde sunt Ovidiu Miculescu - Presedinte Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune si Oltea Serban-Parau - directorul Centrului Cultural Media Radio Romania, va fi onorata de prezenta artistei Mariana Mihut si a cunoscutilor oameni de radio Ruxandra Sararu, Camelia Stanescu si Titus Vijeu.
 ateliere de comunicare emotionala "Zana Norilor", biblioteca in aer liber de la Litera, schimb de carti, colectare de carti pentru copiii de la Concordia, concurs de citit-viteza in perechi parinte-copil, dupa "Povestile Norilor" de Andreea Mihaela Stan, intalnire cu cititorii romanului "Vina" de Camelia Cavadia, o piesa de teatru de la Zurli.
Camelia Capitanu - jurnalist, realizator al emisiunii ”Capitan in Bucatarie”, Adelin Danaila - Membru "Speakers Club", Cristina Cioran - actrita si realizator TV, Florin Stanciu - genetician, Vineri:
google-analytics.com